Bio – peeling

Een biopeeling is één van de meest effectieve behandelingen voor een huid met:

  • Acne
  • Fijne lijntjes / rimpels
  • pigmentvlekken
  • doffe,vermoeide huid
  • rokers huiden
  • grove poriën

Je huid ziet er strakker, gladder en goed doorbloed uit!

Een biopeeling op basis van diverse kruiden gaat de celdeling van de huid versnellen en deze binnen 10 dagen voorzien van een nieuwe opperhuid. Voor het meest effectieve resultaat en directe aanpak van een probleemhuid adviseren wij een bio-peeling kuur.

De behandeling

De behandeling is gebaseerd op de werking met verschillende kruiden. De kruiden worden voorzichtig ingemasseerd op een gereinigde huid. Daarna volgt een poeder-crèmemasker waarna de behandeling wordt afgemaakt met aangepaste huidverzorgingsproducten.

Gedurende 12-24 uur na de behandeling voelt de klant meestal een lichte prikkeling op de behandelde huiddelen en is soms een sterke doorbloeding zichtbaar. Bij de behandeling van acne kan zich een ‘explosie’ van puistjes voordoen, één tot enkele dagen na de behandeling. De huid gaat zich zelf van binnenuit reinigen.
De behandeling kan eindeloos worden herhaald. Een lichte schilfering van de huid is normaal. Wel voelt de huid de vierde dag na de behandeling droog en strak aan.
De behandeling werkt nog tien dagen in de huid door. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Omdat een biopeeling de celdeling doet versnellen, wordt de stofwisseling van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De peeling heeft een verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Dus zeer geschikt voor de verslapte en/of slecht doorbloede (rokers)huid.

Toepassing

Toepasbaar als eenmalige behandeling of als kuur. Bijvoorbeeld 1 x per twee weken. Na de behandeling komen veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren word er geadviseerd om elk uur een glas water te drinken. Bovendien worden alle huidfuncties genormaliseerd.

Uniek is dat met de peeling 3 á 4 huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. U kunt gewoon in de zon, maar mét een Sun Block.

Éénmalige biopeeling € 64,50