Biopulse Therapy

Wat is een BioPulse Therapy behandeling? Ook wel mini facelift genoemd

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator. Na het aanbrengen activeert het masker een overdrachtsenzym die het lichaam onder andere aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. Dit kan een oxygenatie effect geven. Hierdoor zal een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien zijn. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helder-rood van kleur. Hierdoor kan het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis tijdelijk zichtbaar zijn.

Effectiviteit

Anti-aging
– oxygenatie door zuurstofrijk bloed te vervoeren naar de epidermis, via bloedvaatjes en haarvaatjes
– stimulatie en verstrakking van de spieren en gezichtscontouren (lifting)
– collageenprocessen worden gestimuleerd
– verhoogde opname van peptiden, vitaminen en aminozuren door de huidcellen
– verhelderen van hyperpigmentatie

Puistjes / onzuivere huid
– toename van zuurstof in de huid van binnenuit, waardoor bacteriën zoals P.acnes geremd worden – verwijderd dode huidcellen en ontdoet verstopte poriën van de blokkades die de porie afsluiten
– reguleert en normaliseert de talgproductie