Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen
De producten die worden gebruikt tijdens de gezichtsbehandeling
zullen worden afgestemd op uw huidtype/huidconditie en uiteraard op uw wensen.

 • Quick behandeling € 23,50
  Een 25-30 minuten durende behandeling die puur gericht is op het reinigen en uitdrukken van onzuiverheden van het gelaat. Exclusief epileren.
 • Reinigende gelaatsbehandeling € 39,50
  Een 60 minuten durende behandeling, inclusief epileren waarin de huid diep word gereinigd maar waar ook aandacht word besteed aan een stukje ontspanning ( hand of nek – schouders massage). Deze behandeling is ook geschikt voor de acne huid om de huid grondig te reinigen. Inclusief epileren.
 • Gelaatsbehandeling compleet € 53,-
  Dé behandeling voor ontspanning & een diepe reiniging!
  Een 80-90 minuten durende behandeling , inclusief epileren waarin de huid diep word gereinigd en waar ook uitgebreid aandacht word besteed aan uw ontspanning door middel van een heerlijke nek – schouder – gelaat en hoofdhuid massage. Inclusief epileren.
 • Liftende gelaatsbehandeling € 55,-
  Een 60-75 minuten durende behandeling inclusief epileren met een bindweefselmassage om de huid te liften. Een behandeling bij uitstek voor een verslapte huid! Na afloop straalt de huid, is uitstekend gehydrateerd en is strakker. Inclusief epileren.
 • Anti – stress behandeling € 39,50
  Een 45-60 minuten durende behandeling die in het teken staan van ontspanning. U ondergaat een heerlijke massage van gelaat – decolleté – nek – hoofdhuid en handen. Ook word u gezicht gereinigd en krijgt u gezicht een booster d.m.v. een masker en afsluitende verzorging. Exclusief epileren etc.