Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen ( prijzen per 1 januari 2024)
De producten die worden gebruikt tijdens de gezichtsbehandeling
zullen worden afgestemd op uw huidtype/huidconditie en uiteraard op uw wensen.

 • Quick behandeling € 29,50
  Een 25-30 minuten durende behandeling die puur gericht is op het reinigen en uitdrukken van onzuiverheden van het gelaat. Exclusief epileren.
 • Reinigend € 47,50
  Een 60 minuten durende behandeling, inclusief epileren waarin de huid diep word gereinigd maar waar ook aandacht word besteed aan een stukje ontspanning ( hand of nek – schouders massage). Deze behandeling is ook geschikt voor de acne huid om de huid grondig te reinigen. Inclusief epileren.
 • Compleet   € 62,50
  Dé behandeling voor ontspanning & een diepe reiniging!
  Een 80-90 minuten durende behandeling , inclusief epileren waarin de huid diep word gereinigd en waar ook uitgebreid aandacht word besteed aan uw ontspanning door middel van een heerlijke nek – schouder – gelaat en hoofdhuid massage. Inclusief epileren.
 • Anti – stress € 47,50
  Een 45-60 minuten durende behandeling die in het teken staan van ontspanning. U ondergaat een heerlijke massage van gelaat – decolleté – nek – hoofdhuid en handen. Ook word u gezicht gereinigd en krijgt u gezicht een booster d.m.v. een masker en afsluitende verzorging. Exclusief epileren etc.
 • Huidverbeterende biopeeling     € 65,95    ( zie voor meer informatie het kopje Biopeeling)
 • Biopulse therapy  – mini – facelift  € 74,50
  ( zie voor meer informatie het kopje bio pulse therapy )
 • Gouden vitamine behandeling € 57,50 ( excl. epileren)
  Een oppepper voor een huid die dof is of een extra verzorging kan gebruiken. Vitamine c en niacinamide zijn samen een gouden duo voor het verminderen van pigment, fijne lijntjes en voor het verminderen van roodheden en ontstekingen. Toepasbaar voor elke huid, ook voor een gevoelige huid!

  We starten met verschillende soorten fruitzuren. Dit zorgt voor het verwijderen van de dode huidlaag en verbetering van de opname van de vitamines. Het perfecte begin voor je huid! Hierna worden de vitamines over elkaar heen aangebracht op de huid. Dit versterkt elkaars werking. Je huid word flink aan het werk gezet. De treatment word afgesloten met een speciaal vliesmasker!